Το πρώτο επίσημο site του Σωματείο Συμβασιούχων Δασοπυροσβεστών Ελλάδος. Το site θα λειτουργεί για την ενημέρωση των μελών του και μη. Για επιπλέον πληροφορίες σχετικές για το σωματείο, μπορείτε να ενημερωθείτε απο τα τηλέφωνα(προτείνεται) ή το e-mail τα οποία βρίσκονται στα αριστερά της σελίδας . Οτι νέο προκύπτει θα αναρτάται άμεσα στο site.

Καλή μας αρχή!!!

Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ανακοίνωση προς τα μέλη του Σωματείου μας.



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ     ΕΔΡΑ ΒΟΛΟΣ. Δ/ΝΣΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ- ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΦΕ 48 ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΚ,43131 ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ 74/2013 ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ 2242/25-4-2013 ΒΙΒΛΙΟ ΑΝΑΓΝ. ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΟΥ  

Ανακοίνωση προς τα μέλη του Σωματείου μας.
 Συνάδελφοι,
κατόπιν μακράς υπομονής με την κυβέρνηση και με ψεύτικες υποσχέσεις που έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής και η απάντηση του κ. Τόσκα ότι δεν θα ανανεώθει η τριτιετία των Συμβασιούχων και κλείσιμο την λίστα Επιλαχόντων και ότι φέτος θα είναι η τελευταία μας χρονιά.

Ενώ τον Νοέμβριο του 2015 σε συνάντηση που είχαμε με Βουλευτές από το τμήμα των Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ μας είπαν ότι στις αρχές Δεκεμβρίου του 2015 θα κατατεθεί η τροπολογία για την ένταξη στην λίστα των Επιλαχόντων των συναδέλφων του 2008 και 2009 και η σταδιακή απορρόφηση όσους πληρούν τις απαιτήσεις μέχρι το 2019.

Σε συνάντηση που ξανά είχαμε τον Ιανουάριο γιατί δεν έγινε τίποτα από αυτά που είπαμε και δεν έγινε η συνάντηση με τον κ. Τόσκα μας απάντησαν ότι ήταν απασχολημένος με το μεταναστευτικό αλλά μάλλον ροκάνιζαν το χρόνο μας.

Και επειδή ο Υπουργός έχει άλλη άποψη του διωγμού μας απ' το Σώμα πρέπει όλοι για μια μέρα να αφήσετε τους καφέδες και το Ίντερνετ και να κατηφορίσουμε στην Αθήνα για να διεκδικήσουμε τους κόπους τόσων χρόνων γιατί από λόγια χορτάσαμε χωρίς αποτέλεσμα. Μην πέρνετε υπόψην τα σχόλια που αναρτούνται στα διάφορα site ότι το θέμα μας έχει τακτοποιηθεί καθώς δεν ξέρουμε ακόμα αν θα ξεκινήσουμε δουλειά τον Ιούνιο.

Συνάδελφοι πρέπει με κάθε τίμημα να μείνουμε ζωντανοί και αυτό είναι κι η κάθοδος προς την Αθήνα.

                   -Ο-                                                                                                                   -Ο-                       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      Βρέκος Βασίλειος                                                                         Μπα’ι’ράμης Δημήτριος

      Τηλ.:6981026258                                                                                        Τηλ.:6979764461

2 σχόλια: